Редактор: e-mail: Кадър бТВСъздадени са условия и предпоставки за неправомерно използване на

...
Редактор: e-mail: Кадър бТВСъздадени са условия и предпоставки за неправомерно използване на
Коментари Харесай

Тихомир Стойчев: Г-н Атанасов е излязъл от службите, но още има източници, затова поставя въпроса за подслушвания на политици

Редактор: 

e-mail: 

Кадър бТВ

Създадени са условия и предпоставки за непозволено потребление на СРС-та, в случай че фактически такова нещо се потвърди, че има такова закононарушение. В същото време е оповестено за закононарушение пазаруването и продаването на гласове и на всички места вървяха всевъзможни реклами, по тази причина тук може би би трябвало да обърнем внимание кой, за какво и по кое време слага този въпрос. Господин Атанасов сега е просто един от водачите на една от политическите партии и слага въпрос, който сочи че този човек, от дълго време излязъл от службите, както и множеството от нас, продължава да разполага с осведомителни източници, и те не са подали информация към законното държавно управление, към законния вътрешен министър или тези, които са в отпуска и техните заместници, които са останали след настояването на тези непланирани отпуски. Да подадат сигнали към тях, че това се случва, в случай че те са желали да се опълчват по някакъв метод на опциите за нелегално потребление на СРС-та. Г-н Атанасов подвига топката към правителството и чака, вярно или погрешно, то да играе съгласно неговите упования. Той към този момент е преобладаващ състезател.

Това съобщи специалистът по национална и интернационална сигурност Тихомир Стойчев за абсурда с подслушването на политици и предприемачи в " Лице в лице " по бТВ.

Законът дава потреблението на специфични разследващи средства и за попречване на закононарушения. Тоест, всеки може да бъде умишлен, във връзка с всеки могат да изтекат сигнали, свързани с негово държание, със сигнали на жители, със сигнали на профилираните секретните източници и по този начин нататък, че тази скица върви, и да се подходи към потреблението на СРС-тата като форма на надзор, като прийом, който да потвърди или да отхвърли сходни вести. Господин Рашков пое тази подадена топка и в действителност това е част от реакцията, може би на Президентството и на екипа, който беше назначен като служебно държавно управление. Те желаят сега да отговорят на всички претенции, и на досегашнта съпротива, и да ревизират работата на до момента управлявалите ГЕРБ. Вече дълги години предпоставките за корист със службите и със специфичните разследващи средства като техен инструмент в действителност са заложени прекомерно от дълго време. Мога да ви кажа, че в предишното, даже когато тези мероприятия се назоваха оперативно-технически мероприятия и бяха отделени от това, което се изпълняваше от службата за външно наблюдаване на изтичаща толкоз информация, когато се направи опит всичкото това да бъде законово регламентирано, внезапно се оказа, че мнозина са заинтригувани да оставят малки врати в законите, други посредством промени на службите да си обезпечат партизани, които да бъдат правилни на тяхната политическа линия, да ги слушат, да им бъдат персонално предани и да употребява този инструментариум не за отбрана на националния интерес, на публичния интерес, на националната сигурност, а най-общо казано за отбрана на партията, която им е дала опция да заема такива високи позиции, сподели още Тихомир Стойчев.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР